Auto accessories Van

Michelin - Emre Otomotiv Euromaster

Auto accessories Van
More information

Adres
Seyrantepe mahallesi Sanayi sitesi A-5 Blok no:4/101
Place
65040  Van
Landline
0546 426 20 25
E-posta
emre_otomotiv@outlook.com.tr
Twitter
@euromastertr
Facebook
EuromasterTR
Website
www.euromaster.com.tr
Reservations
www.euromaster.com.tr

Tanım

Michelin - Oto Emre Özel Bakım Ve Onarım Euromaster olarak, geniş ürün pörtföyü ve hızlı & sorunsuz hizmet anlayışıyla yanınızdayız. Michelin lastikleriyle mükemmel yol tutuş, kısa fren mesafesi, uzun ömürlü ve güvenilir performansın tadını çıkarın. Aracınız için rot-balans ayarı, lastik rotasyonu, TPSM değişimi, lastik basınç rontrolü, nitrojenle lastik şişirilmesi, ön düzen ayarı, yağ değişimi, fren hidroliği kontrolü, yağ ve polen filtresi değişimi, fren balatası ve diski değişimi, klima temizliği ve klima gazı dolumu, Triger kayışı değişimi, far ayarı, akü testi ve değişimi ile silecek değişimi gibi hizmetleri Euromaster noktalarında yaptırabilirsiniz.

Değerlendirmeler

Bu yazı hiçbir değerlendirmeler vardır:

Açılış saatleri

Products And Services

  • Balans Ayarı

    EUROMASTER, yılda en az bir kez veya 15.000 kilometre de bir lastiklerinizin balans ayarını yaptırmanızı tavsiye eder. Balans ayarının amacı, lastiklerin dengede kalmasını sağlayarak sürüş güvenliği ve sürüş konforu sağlamaktır. Balans ayarı sırasında lastiğin her iki tarafının ağırlığı eşitlenir ve lastikler sürüş sırasında dengede kalır. Bu sayede titreşimlerin önüne geçilmiş olur, lastiğin düzensiz aşınması önlenir, iyi bir yol tutuşu ve sürüş konforu sağlanır.

  • Lastik Satışı

    EUROMASTER'la en iyi lastik markalarına, uygun fiyatlarla ulaşın. Michelin, Hankook, BFGoodrich ve Tigar lastikleri tüm beklentilerinizi karşılayan geniş ürün yelpazesi ile Euromaster servis noktalarında! Euromaster.com.tr adresindeki lastik bulucu ile aracınıza, sürüş koşulunuza ve beklentilerinize en uygun lastiği bulabilir ve lastik satın almak için size en yakın servis noktamıza ulaşarak, lastik fiyatlarını öğrenebilirsiniz.

  • Lastik Sökme-Takma

    Uzman kişilerce yapılması gereken lastik değiştirme işlemi; jantın sökülmesi ve takılması, lastiğin sökülmesi ve takılması, yüzeylerin fırçalanması, balans ayarı, ön düzen kontrolü, supapın değiştirilmesi ve son olarak lastiğin doğru hava basıncı değerinde şişirilmesi işlemlerinin tamamını kapsar. Araç bakımının olmazsa olmaz bir parçası olan lastik değiştirme işlemi güvenilir bir servis noktasında, uzmanlar tarafından yapılmalıdır. Lastik ve araç bakımında size garantili bir hizmet anlayışı sunan EUROMASTER servis noktaları, lastik sökme-takma işleminde ve sonrasında hiçbir hatanın oluşmasına mahal vermeden profesyonel hizmet sunar.

  • Lastik Tamiri

    EUROMASTER uzman personeli güvenli bir şekilde tekrar yola dönmenizi sağlamak için, eğer tamiri mümkünse lastiklerinizi tamir eder. Lastiğinizin patlaması halinde, daha fazla para harcayarak yenisini almak yerine lastiğinizi tamir ettirin! EUROMASTER, eğer mümkünse her zaman lastiğinizi onarır ve lastiğinizin kullanım süresinin uzamasını, lastik maliyetinden tasarruf etmenizi, emniyetli bir şekilde ve endişe duymadan, yeniden yola dönmenizi sağlar.

  • Lastik Rotasyonu

    Rotasyon; aracın mekanik olarak yere düz basmasıyla ilgili bir ayardır. Bu işlem gereklidir çünkü lastikler eşit şekilde aşınmaz, ön lastikler her zaman arka lastiklerden daha hızlı aşınır. Dolayısı ile lastiklerin aşınmasını dengelemek için zaman zaman yerlerinin değiştirilmesi gerekir. Simetrik lastik türünde farklı olmamakla birlikte; diğer lastikler için ön lastiklerin bulundukları yönün arkasına, arka lastiklerin de bulundukları yönün önüne takılması rotasyon ayarının önemli bir işlemdir. Her aracın rotasyon ayarı farklıdır. Rotasyon ayarı yapılmadan önce aracınızın marka ve model bilgileri sisteme girilir ve aracınıza uygun ayarlar kontrol edilir. Dönme yönünü korumak için, sağ arka lastik ön sağa ve sol arka lastik ön sola takılır.

  • Ön Düzen Ayarı

    Aracın yürüyen aksam ön düzen ayarının iyi durumda olması, yol tutuş performansını ve lastik ömrünü artırır. Aynı zamanda ön düzen sistemi yoldan kaynaklanan bazı kusurları da absorbe ederek, sürüş konforunun da artmasını sağlar. EUROMASTER teknisyenleri, servise gelen tüm araçların ön düzen ayarını kontrol ederler ve gerekli görürlerse aracınıza ön düzen ayarı yapılmasını önerirler.

  • Motor Yağı Değişimi

    Motorunuzu korumak için, Euromaster uzmanlarının tavsiyelerine kulak verin. Motor yağı aracınızın hareketli parçalarını yağlar ve bu sayede koruyucu bir kalkan görevi görür; Sürtünme ve aşınmayı azaltır, Kirlilik oluşumunu kontrol altında tutar, Motorun aşırı ısınmasını önler ve sızdırmazlık sağlar. Yağ değişimi fiyatları, aracın marka, model ve motor yılına göre değişiklik göstermektedir. Motor yağı değişimi fiyatları için Euromaster servis noktası ile iletişime geçmenizi ve detaylı bilgi almanızı tavsiye ederiz.

    Link: Motor Yağı Değişimi

  • Ücretsiz Araç Check-Up'ı

    Euromaster’dan ücretsiz 11 Nokta Kontrolü ile aracınıza kusursuz bakım! Euromaster olarak ücretsiz sunduğuğumuz araç check-up'ı hizmeti ile aracınızın en önemli noktalarının kontrolünü yaparak yola güvenle devam etmenizi sağlıyoruz. Ücretsiz araç check-up'ı; lastikler, farlar, amortisör, egzoz, fren sistemi, fren hidroliği, akü, sıvılar (motor yağı, antifriz, cam suyu, akü suyu), klima, ön düzen ve sileceklerin ücretsiz kontrolünü kapsar.

  • Periyodik Araç Bakımı

    İşçilik ve Yedek Parça Garantili Periyodik Araç Bakımı Euromaster'da! Aracınızın marka ve modeli ne olursa olsun, Euromaster'da 1 yıl yedek parça ve işçilik garantisiyle sunulan periyodik araç bakımı sayesinde yola güvenle devam edersiniz. Euromaster'ın orijinal ekipman onaylı Bosch yedek parça ve Total veya Elf marka motor yağları güvencesiyle sunduğu periyodik araç bakımı, aracınızın yıllık ve kilometre bakımlarını kapsar.

  • Klima Bakımı

    Aracınızın kliması her mevsim geçişinde mutlaka düzenli olarak kontrol ve bakım gerektiren standart bir donanımdır. Araç klima sistemi bakımı sırasında; polen filtresi, klima gazı, klima gazı kaçak tespiti, klima bakteri temizliği, klima kompresörü, klima termostatının bakımları yapılır. Araç klimasının yılda en az bir kez kontrolünün yapılması, klima gazının da en az iki yılda bir yeniden doldurulması gerekir. Ücretsiz klima sistemi kontrolü ve bakımı için sizi EUROMASTER servis noktamıza bekliyoruz.

  • Akü Testi ve Akü Değişimi

    Genelde uzun saatler çalıştırılmamış araçlar ve kış aylarında daha yüksek enerji harcayan araçlarda, enerji harcamasına bağlı olarak akü verimliliği düşebilir. Akü bakımı için eskimeye başlamasını beklemek yerine; yılda bir kez akü testi yaptırmanız yeterli olacaktır. EUROMASTER Servis Noktalamızda aracınızın akü kontrolü ücretsiz gerçekleştirilir ve size akünüzün mevcut durumunu gösteren bir rapor verilir.

    Link: Akü Testi ve Akü Değişimi

  • Fren Sistemi

    Fren sistemi, aracınızı kontrol etmenizi sağlayarak sizin ve diğer yolcuların güvenliğini etkileyen araç emniyet üçgeninin üç unsurundan biridir. İyi durumda olan frenler hızınızı kontrol etmenizi ve aracınızın güvenli mesafede durmasını sağlar. Kaza risklerini en aza indirmek için aracınızın fren sistemi bakımlı ve iyi durumda olmalıdır. Aracınızın yoğun ya da daha az kullanılmasına bakılmaksınızın en az yılda bir kez frenlerinizi kontrol ettirmeniz hayati önem taşır.

    Link: Fren Sistemi

  • Amortisör Bakımı

    Araçların genel bakımı sırasında kontrol edilmesi gereken bölümlerden biri de amortisörlerdir. Düzenli bakımı yapılan amortisörler, sürüş konforunu daha da arttırır. Amortisör, motorlu araçlarda sarsıntı, sallantı gibi durumları en aza indirmeye yarayan aygıtlardır. Amortisörler sayesinde süspansiyonların zıplama atkisi azaltılır ve iyi bir yol tutuşu sağlanır. EUROMASTER uzmanları, güvenliğiniz için aracınızın amortisörlerini kontrol eder, ihtiyaç halinde sizi bilgilendirerek sadece onayınız dahilinde aracınızın amortisörlerini yeniler.

  • Kış Bakımı

    Aracınız kışa hazır mı? Kışa aylarına girmeden araçların mutlaka detaylı bir check-up'tan geçmesi gerekir. Siz yola güvenle devam edin diye, Euromaster'larda araç check-up'ını ücretsiz sunuyoruz!

  • Silecek Değişimi

    Sürüş güvenliğinin en önemli unsurlarından biri de sileceklerdir. İyi durumda olmayan ve aşınmış sileceklerle trafiğe çıkmak, görüşünüzü olumsuz etkileyeceğinden kaza riskini arttırır. EUROMASTER servis noktamızda silecekleriniz ücretsiz olarak kontrol ederiz ve gerekirse araç üreticilerinin tavsiyesi doğrultusunda, orijinal ekipman onaylı ürünlerle yenileriz.

Kategoriler

Auto accessories
05464262025 0546-426-20-25 +905464262025

Map Seyrantepe mahallesi Sanayi sitesi A-5 Blok no:4/101

Loading map...