Auto accessories İstanbul

Michelin Kerem Lastik Euromaster

Auto accessories İstanbul
More information

Adres
Yukarı Dudullu Mah. Tavukçuyolu Cad. Vıp Garage Apt.
 
No:241 A/1
Place
34775  İstanbul
Landline
(0216) 329 78 96
E-posta
info@keremotolastik.com
Twitter
@euromastertr
Facebook
EuromasterTR
Website
www.euromaster.com.tr
Reservations
www.euromaster.com.tr

Tanım

Aracınızın lastik ve araç bakımı için Dudullu Euromaster Kerem Lastik servis noktamızdan randevu alın.

Değerlendirmeler

Bu yazı hiçbir değerlendirmeler vardır:

Açılış saatleri

Products And Services

  • Antifriz

    Antifriz aracınızın motorunun zorlu sıcaklık koşullarında verimli şekilde çalışmasını sağlayan, motor bloğunun aşırı sıcaklık değişiklikleri karşısında korunmasını sağlayan bir sıvıdır. Sıcaklığın düşük olduğu kış aylarında motorun soğutma sistemindeki suyun donma derecesini düşürerek soğutma suyunun donmasını önler. Genel olarak antifrizin kışın kullanılması gerektiği düşünülse de yaz sıcaklarında da kullanılması da önemlidir. Motorun soğutma sistemindeki suyun kaynama derecesini düşürerek harareti önler. Bunun dışında motorunuzda oluşabilecek korozyon ve paslanmaya karşı da etkilidir. Euromaster'ın antifrizi ile aracınız hem yaz hem de kış aylarında verimli şekilde çalışsın.

    Link: Antifriz

  • Adblue

    Ablue egzoz sıvısı olarak da bilinir. Üre ve deiyonize edilmiş saf sudan üretilir. Bazı araçlarda yakıt dolumu yapılan kapağın hemen yanında ayrı bir depodan dolumu yapılırken bazı araçların motor bölümünden dolumu yapılır. Motordan gelen azot-oksit gazının azaltılması için egzosun içine püskürtülür. Püskürtülen Adblue yüksek sıcaklıkla birlikte karbondioksit ve amonyağa dönüşür. Oluşan amonyak, egzostan geçen zararlı gazları suya ve nitrojen gazına dönüştürür. Dizel motora sahip binek ve ağır vasıtlar adblue kullanmalıdırlar. Özellikle 2015 sonrasında piyasaya sürülen dizel motorlu araçların birçoğu adblue sıvısını kullanacak şekilde üretilmiştir. Bu tarihten sonra piyasaya sürülen tüm araçlar Euro6 standartlarını karşılamalıdır ve bu araçlar adblue kullanırlar. 2015 öncesinde üretilen bazı araçlarda da adblue kullanılabilir. Kendi aracınızla ilgiyi bilgiyi aracınızın kullanıcı talimatları arasında bulabilirsiniz. Aracınızın ihtiyaç duyduğu Adblue'yu Euromaster Servis noktalarında kolayca satın alabilir ve dolumunu güvenle yaptırabilirsiniz.

    Link: Adblue

  • Kışlık Cam Suyu

    Zorlu kış koşullarında araç sürmek başlı başına büyük bir zorluk. Islak ve çamurlu yollardan geçen araçların aracınıza sıçrattığı çamurlu sular kirlilikten daha öte güvenlik sorunlarına yol açabilir. Kış aylarında güvenli bir sürüş için uygun lastiklerinizin olması gerektiği gibi temiz bir cam ve iyi durumda silecekler gereklidir. Euromaster'ın antifrizli cam suyu kış ayları boyunca görüş açınızın güvenli olmasını sağlar.

    Link: Kışlık Cam Suyu

  • Yazlık Cam Suyu

    Yazın seyahat ederken sizi yolda güvende tutacak olan birkaç şey var. Bakımlı bir araç, güvenli lastikler ve şüphesiz ki kristal netliğinde temiz bir ön cam. Temiz bir ön cam için de ihtiyacınız olan şey de kaliteli bir cam suyu ile iyi durumda bir silecek sistemi. Euromaster'ın yaz yolculuklarına özel temizliyici cam suyu ile görüş alanınız net olacak. Euromaster yazlık cam suyu, aracınızın cam yüzeylerinde oluşan kir, is, toz ve böcek kalıntılarını etkili bir şekilde çözer ve temizler. Her türlü yol ve iklim şartında güvenli bir sürüş sağlar. Cam üzerinde leke bırakmaz. Aracınızın boyasına, cilasına, silecek lastiklerine zarar vermez.

    Link: Yazlık Cam Suyu

Kategoriler

Auto accessories
(0216)3297896 (0216)-329-78-96 +902163297896

Map Yukarı Dudullu Mah. Tavukçuyolu Cad. Vıp Garage Apt.

Loading map...